Darilne košarice

Flattr this!

V zahvalo vsem našim podpornikom, ki naše delo tudi denarno podprejo, smo pripravili še darilne košarice. Trenutno imamo na voljo:

za donacijo 15€:

Prejmeš majico Zdaj pa dost`!. Z donacijo v tej višini bomo lahko: nabavili oblogo za 1 korito pri projektu Triglavski urbani vrt ali krili potne stroške za vsaj 1 dogodek (predavanje, projekcijo filma) ali kupili zalogo čistil za eno od izpostav projekta RSO.

za donacijo 30€:

Prejmeš majico Zdaj pa dost`! in DVD o projektu Venus. Z donacijo v tej višini bomo lahko: kupili cevi in ventile za projekt Triglavski urbani vrt ali plačali pristojbine za izvedbo enega dogodka na prostem (plačilo taks) ali krili stroške tiskanja 250 letakov .

za donacijo 50€:

Prejmeš majico Zdaj pa dost`!, DVD s 7 podnaslovljenimi dokumentarci in knjigo “The Best That Money Can’t Buy”. Z donacijo v tej višini bomo lahko: nabavili potrebno elektroniko pri projektu Triglavski urbani vrt ali krili stroške vsaj 3 predavanj ali projekcij filmov po Sloveniji ali plačali računovodjo (letni izračun in poročilo za DURS).

Prevzem darilnih košaric:

Na naslov info@racunalniki.duh-casa.si nam pošlji poskeniran, že plačan plačilni nalog in dogovorili se bomo za obliko prevzema (osebno ali po pošti). V primeru, da katerega od v pakete vključenih daril že imaš ali ne potrebuješ, je na tem naslovu možen tudi dogovor za zamenjavo.

Vse donacije, katerih namena ne bo mogoče razbrati, bodo porabljene za skupne namene delovanja društva po medsebojnem dogovoru koordinatorjev projektov in upravnega odbora. Na podlagi dogovora, se bo ta sredstva uporabilo bodisi za stroške izvedbe projektov, ali pa za stroške vodenja organizacije.