Doniraj

Flattr this!

Delovanje Društva Duh časa je odvisno od tvoje podpore!

Društvo Duh časa svoje dejavnosti financira izključno iz donatorskih prispevkov podpornikov in članov društva. Na mestu je, da se vsem skupaj, ki ste, že ali celo redno podpirate naše aktivnosti (finančno ali kako drugače), najprej zahvalimo:

Iskrena hvala, ker nam pomagate in s tem izkazujete zaupanje! Z vašo pomočjo nam je v veliko veselje iskati ter razvijati nove načine za promocijo in udejanjanje na virih osnovanega gospodarstva.

Pozivamo te, da nam pomagaš po svojih močeh. Pridruži se nam pri kakšnemu od projektov, kjer je vsak par rok še kako dobrodošel. Finančno donacijo pa nam lahko nakažeš na naš bančni račun.

Navodila:
Za donacijo društvu je potrebno izpolniti UPN/SEPA plačilni nalog. Namen donacije v tem nalogu opredeliš s kratico CHAR, kar označuje “plačilo v dobrodelne namene, solidarna pomoč, humanitarna plačila”. Če želiš, lahko namen donacije opredeliš tudi natančneje. Tako lahko zagotoviš, da bo tvoja donacija porabljena za namen, ki ga izbereš sam/a. Izbereš lahko tudi katero od darilnih košaric, ki smo jih pripravili v ta namen.

Naši vrhovni načeli pri sprejemanju donacij in porabi sredstev sta transparentnost in odgovornost. Sredstva za delovanje Društva Duh časa se zagotavljajo iz donacij posameznikov. S tem ohranjamo neodvisnost od političnih in kapitalskih interesov. Za potrebe priprave in izvedbe kampanj, vzdrževanja spletne infrastrukture in organizacijo smo odvisni od podpore svojih članov. Vsak prispevek, tudi najmanjši, je zato izjemno dragocen.

Hvala za podporo!