Študentska arena 2012

Flattr this!

Naše društvo sodeluje na letošnji Študentski areni, ki bo potekala med 23. in 25. oktobrom na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, vstop pa bo prost.  Nahajali se bomo na t.i. EKO OTOKU, kjer bomo vse tri dni zbirali in obnavljali stare, odslužene računalnike.

Kje smo na Študentski areni

Tloris prizorišča

Pozivamo vse, ki se boste udeležili Študentske arene, da s seboj prinesete svoj odslužen računalnik, monitor, ali kak drug kos računalniške opreme, ki ga ne uporabljate več.  Na Študentski areni bomo iz zbranih komponent v okviru našega projekta Računalniki za socialno ogrožene sestavljali brezhibne računalniške komplete (PC, monitor, miška, tipkovnica) in jih podarili socialno ogroženim, predvsem šolarjem.

 

13. ŠTUDENTSKA ARENA POVEZUJE

 

13. Študentska arena vabi v svojo družbo od 23. do 25. oktobra 2012 na Gospodarsko razstavišče!

Mlade bo povezovala na različne načine …

  • tiste bolj resne in željne novih znanj v številnih brezplačnih izobraževalnih dogodkih v PREDAVALNICAH in na ARENINEM KRIŽIŠČU,
  • ljubitelje žurov, zabave in gledališča ob ŠTUDENTKSEM ODRU, kjer bodo med drugim nastopili improligaši, plesni mojstri Maestro ter igralski mački Jonas Žnidaršič, Jure Godler in Jože Robežnik s predstavo Moja dežela,
  • umetniške dušice na UMETNIŠKEM SEJMU, kjer se bo mogoče kupiti stajliš modne dodatke,
  • zagrižene okoljevarstvenike in kreativce pa na EKO OTOKU, kjer bo mogoče spimpati kolesa, predelati stara dolgočasna oblačila, sešiti odbite nakupovalne vrečke in še kaj!

 

Pridi na Študentsko areno, kjer se boš lahko povezoval/-a s številnimi ORGANIZACIJAMI IN PODJETJI, ki nudijo kopico priložnosti, ključnih informacij, znanja in izkušenj za mlade: o študiju doma in v tujini, izobraževanju, zaposlovanju, osebnih financah, mednarodnem sodelovanju, zdravju, skrbi za okolje, literaturi, aktivnem preživljanju prostega časa, umetniškem ustvarjanju in še in še.  

Vstop prost!

 

Več informacij:

www.dobimo.se

facebook.com/studentskaarena

twitter.com/studentskaarena

 

NE SPREGLEJ!

24. in 25. oktobra bo v dvorani C potekal zaposlitveni sejem Moje delo.